Активісти затримали грабіжника, який прикривався іменем народного депутата

Активісти "Національного корпусу" затримали правопорушника, який грабував людей, прикриваючись ім’ям лідера організації Андрія Білецького.

Про це написав у Facebook лідер громадянського корпусу "Азов" Олег Ширяєв.

"Нашими активістами спільно із представниками карного розшуку було затримано правопорушника. Злочинець грабував людей, прикриваючись ім’ям лідера нашого руху, дискредитуючи наші цінності і нівелюючи все, за що ми боремось", - пише Ширяєв.

За його словами, після вдалої операції з затримки, злочинець перебуває в руках правоохоронних органів: "Відкрито кримінальне провадження за низкою статей".

"Репутаційні збитки можливо відновити, а от кара неминуча для кожного, хто порушить закон. І це мають запам’ятати ті, хто намагається грати з нами у азартні ігри. Тож закликаємо усіх повідомляти про шахраїв, що порушують закон, прикриваючись нашим ім’ям", - додав Ширяєв.

У мережі також розміщене відео допиту злочинця, який, за даними свідків, здійснюючи грабунки, посилався на "особисте прохання" Білецького. Зараз злочинець стверджує, що особисто він не знайомий з Білецьким, тож його ім'я названо випадково.