Рекордний PushUpChallenge влаштували 700 курсантів та офіцерів академії Сагайдачного

Відео

Курсанти та офіцери Національної академії сухопутних військ взяли участь у флешмобі #22PushUpChallenge на підтримку ветеранів АТО

Понад 700 військовослужбовців Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного 24 січня взяли участь у всесвітньому флешмобі на підтримку воїнів - учасників збройних конфліктів #22PushUpChallenge.

Про це повідомляє у середу прес-служба Міноборони.

«Прийнявши виклик від своїх колег з Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, 22 віджимання від землі в єдиному пориві на стройовому плацу виконали понад 700 вихованців та офіцерів навчального закладу. На сьогодні це є справжнім рекордом за кількістю учасників серед всіх, хто долучався до #22PushUpChallenge в нашій країні», - йдеться в повідомлені. 

Своєю участю у цій акції майбутні офіцери та їхні наставники, як й інші учасники флешмобу, намагаються привернути увагу суспільства до проблем учасників бойових дій і, насамперед, тих, хто захищав та захищає Батьківщину зі зброєю в руках на сході України.

Колектив Національної академії сухопутних військ передав естафету особовому складу Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського.