Десантник після поранення дійшов аж до міністра, щоб повернутися на службу

Десантник 79-ї окремої десантно-штурмовой бригади, яка базується у Миколаєві, Євген Ісаєв повернувся на службу в армію, будучи інвалідом 2 групи, завдяки особистому сприянню міністра оборони Степана Полторака.

Про це десантник повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Мої знайомі знають, як довго я йшов до цього. І через що мені довелося пройти. Поранення, перелом обох рук, ампутація стопи, осколкові поранення обох рук і ніг. Низка важких операцій. Довга реабілітація. 2 група інвалідності. Мене не брали назад на службу, хоч я до цього дуже прагнув. І ось нарешті сталося те, чого хочу найбільше – служити в армії. І все завдяки довгоочікуваній зустрічі з міністром оборони України Степаном Полтораком. І його рішенню», - написав Ісаєв.

Він також зізнався, що пройшов багато кабінетів, але скрізь йому відмовляли. Мовляв, куди тобі, хлопче, з таким каліцтвом. «І ось настав хвилюючий момент. Боявся почути відмову. Але Фортуна в той день була на моєму боці. Рішення приймалося протягом однієї секунди: «Терміново повернути в стрій!», - наказав міністр. Я надовго запам'ятаю цей день. День коли мені знову дозволили служити своєму народові, своїй країні», - каже десантник, який наразі вже підписав контракт.

Син військового, Євген проходив службу в 79-й аеромобільній бригаді з перших днів війни на Сході. Пішов добровольцем у першу хвилю мобілізації. Його підрозділ був одним з перших, кого перекинули на Донбас, де почалися бої. Поранення боєць отримав ще влітку 2014 року, під час оточення під Зеленопіллям.