Співробітників ДСО, які пограбували ювелірний магазин, взяли під варту

Двом співробітникам Державної служби охорони, які разом із спільником пограбували ювелірний магазин у Миколаєві, обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«За погодженими Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 клопотаннями слідчого судом трьом місцевим мешканцям, які пограбували ювелірний магазин, обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

Як зазначалося раніше, 11 березня троє невідомих осіб у масках здійснили розбійний напад на магазин «Ювелірні вироби», розташований у Центральному районі м. Миколаєва, чим спричинили збиток на загальну суму понад мільйон гривень.

6 травня на міжміському автовокзалі працівники поліції провели обшуки трьох молодих чоловіків, причетних до вчинення злочину, двоє з яких виявились діючими співробітниками Державної служби охорони. Зловмисники мали намір збути ювелірні вироби у місті Києві, тому й поїхали туди на рейсовому автобусі.

Під час проведення обшуків у підозрюваних виявлено та вилучено золоті прикраси, викрадені з ювелірного магазину. Вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).