"Квасне" обличчя: Шарапова дістала патріотичну пропозицію

Тенісистці Марії Шараповій запропонували стати обличчям "В'ятського квасу", що став широко відомим півтора року тому після прес-конференції Путіна.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на представника компанії-виробника "Вятич" Марію Печонкіну.

За її словами, пропозицію спортсменці було направлено напередодні в електронному вигляді.

"Вона (Шарапова. - ІФ.) попросила кілька днів (подумати. - ІФ.)", - додала представниця.

Печонкіна зауважила, що кіровська компанія готова запропонувати спортсменці, у допінг-пробі якої було знайдено заборонену речовину мельдоній, співпрацю "у будь-якій прийнятній для Марії формі".

"Зараз вона в депресивному стані, від неї відмовляються рекламні компанії. Тому хотілося б її підтримати - і з почуття патріотизму, і поваги", - пояснила вона.

Нагадаємо, Шарапова 7 березня зізналася, що в її організмі було виявлено заборонену речовину мельдоній. Після цього ITF тимчасово дискваліфікувала 28-річну спортсменку. Спонсори росіянки, серед яких Nike і TAG Heuer, припинили співпрацю, а Porsche скасувала всі заходи зі спортсменкою до кінця розслідування. Давній спонсор тенісистки марка Evian заявила про те, що буде стежити за ходом розслідування скандалу.

"В'ятський квас" став популярний після прес-конференції Путіна в грудні 2014 року, коли кіровський журналіст поскаржився президенту, що великі торговельні мережі не беруть на реалізацію "В'ятський квас".