Богунці під "Слава Україні!" пронесли центром Києва суперстяг

У центрі Києва в суботу ввечері пройшла патріотична акція, під час якої близько 200 вихованців Київського військового ліцею імені Івана Богуна пронесли зшиті воєдино 100 українських прапорів.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, акція присвячена перемогам українського війська у боротьбі за незалежність Української держави, зокрема 365-літтю героїчної оборони Вінниці військом на чолі з Іваном Богуном.

Хода пройшла з Михайлівської площі по вулиці Володимирській, бульвару Тараса Шевченка, Хрещатиком і завершилася на Михайлівській площі, де були запалені свічки в пам'ять про загиблих воїнів, які боролися за Українську державу. Під акомпанемент барабанів ліцеїсти вигукували “Слава Україні!” - “Героям слава!”, “Україна - понад усе!” Ходу супроводжували поліцейські та мешканці й гості столиці.

Як повідомив  один з організаторів акції Володимир Савчук з громадської організації “Україна - це я”, учасники акції несуть зшиті прапори з різних місць перемоги українського війська з підписами різних військових  частин, учасників АТО та Революції гідності.