Бійці 53-ї йдуть на Миколаїв: нема їжі, ніде спати і помитися

Бійці 53-ї окремої механізованої бригади, які перебувають на полігоні Широкий Лан, вирушили пішки до Миколаєва, щоб поскаржитись військовому прокурору на своє нелюдське існування. Вони кажуть, що їм не вистачає їжі, ніде спати і помитися.

Цю інформацію на своїй сторінці у Фейсбуці підтвердив голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«46 бійців 53 бригади йдуть до військової прокуратури пішки. Не народ в прокуратуру, а чиновники до людей! Військовий прокурор, котрий ховається по кабінетах, нехай піднімає свою п'яту точку і їде на зустріч із солдатами! Я розпорядився відправити автобус за військовослужбовцями, зараз до них виїжджає і мій радник Валентин Тимофеєв», - написав Меріков.

Як стало відомо, бригаду передислокували під Миколаїв 4 дні тому. Але їм тут не забезпечили нормальних умов існування. Хлопці сплять в дірявих наметах, практично на снігу, їм ніде помитися, немає гарячої їжі. Вони скаржаться на своє командування, яке і до цього мало турбувалося про бійців.

Варто зазначити, що полігон Широкий Лан розташований приблизно за 30 км від Миколаєва.