Стець розповів про плани до кінця року

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець до кінця 2015 року має намір створити медіадім, використавши частково приміщення, які зараз перейшли в управління до МІП («Укрінформ» й УТР), щоб там організувати робочі місця для представників іноземних ЗМІ.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До кінця року нас очікують доопрацювання у платформі іномовлення. Це створення медіадому, де будуть працювати під одним дахом з Укрінформом іноземні засоби масової інформації. Представники, стрингери , фрілансери будуть мати робочі місця та доступ до інформації, до банку фото і відео, до прес-центру Укрінформу для того, щоб скоротити шлях донесення інформації про події в Україні за кордон», - сказав Стець.

Він також запевнив, що до кінця 2015 р. українська мультимедійна платформа іномовлення буде забезпечена якісною технікою, у першу чергу йдеться про міжнародну кореспондентську мережу. «Щоб українські журналісти в мультимедійній платформі іномовлення України були конкурентними з іншими журналістами, і відчували себе комфортно, маючи якісну техніку», - додав урядовець.