На Полтавщині загинув чоловік на цвинтарі - ймовірно, через вибух боєприпасу

У селищі Велика Багачка Миргородського району на Полтавщині на центральному кладовищі виявили тіло 59-річного чоловіка, який, імовірно, підірвався на боєприпасі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області, передає Укрінформ.

"Під час огляду місця події на центральному кладовищі в селищі Велика Багачка слідчі виявили тіло 59-річного місцевого мешканця. Попередньо встановлено, що смертельні ушкодження чоловік отримав, ймовірно, підірвавшись на боєприпасі", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що повідомлення про виявлення тіла надійшло до правоохоронців близько 16 години 30 квітня. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, спеціалісти-криміналісти та спеціалісти вибухотехнічної служби Головного управління поліції Полтавщини. Речові докази вилучені та скеровані на експертне дослідження.

Читайте також: На Сумщині цивільні підірвалися на міні

Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, 29 квітня ворог атакував Полтавщину. Звуки вибухів чули в Миргородському районі. Ніхто не постраждав.

Фото: Нацполіція