Генеральне консульство України в Торонто відправило до Харкова генератори

Генеральне консульство України в Торонто передало до України генератори для допомоги жителям Харківщини.

Як повідомляє Укрінформ, про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав генеральний консул України в Торонто Олег Ніколенко.

“Торонто відправляє нову партію генераторів для мешканців Харківщини. Після відправки нашої першої партії минуло кілька тижнів. За цей час разом із партнерами генеральне консульство підготувало нові генератори. Сьогодні відправили чергову партію техніки саме туди, де вона найбільше зараз необхідна — до Харкова”, - заявив Ніколенко.

Він додав, що українські дипломати вже працюють над відправленням нової партії. “Наші люди матимуть доступ до електрики, води та тепла”, - зазначив генконсул.

Читайте також: Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ

Ніколенко також висловив подяку керівництву логістичної компанії Meest, торонтійському відділенню Конгресу українців Канади та “всім, хто зробив можливою відправку цієї гуманітарної допомоги”.

Як повідомлялося, із 22 березня Росія поновила масовані атаки на українську енергетичну інфраструктуру. Через ракетні та дронові удари постраждали теплоелектростанції, ДніпроГЕС та високовольтні підстанції.

Фото Генеральне консульство України