П'яна ДТП у Броварах: голові РВА оголосили підозру

Фото

Слідчі оголосили про підозру винуватцю ДТП у Броварах, у якій постраждали четверо людей. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як передає Укрінформ, про це Поліція Київської області повідомляє у Фейсбуці.

"Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, слідчими йому оголошена підозра у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до восьми років", - ідеться у повідомленні.

Найближчим часом суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Читайте також: ДТП із головою Броварської РВА: двоє постраждалих - у тяжкому стані

За інформацією Офісу генпрокурора, посадовцю РДА Київщини повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою направлене до Шевченківського районного суду м. Києва.

У поліції нагадали, що 26 квітня в місті Бровари трапилась дорожньо-транспортна подія з потерпілими.

На місці правоохоронці встановили, що посадовець РВА не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів.

Внаслідок аварії, постраждало четверо людей, серед них - дворічна дівчинка.

На місці події було встановлено, що винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння з рівнем 2,31 проміле алкоголю у крові.

Працівники поліції затримали правопорушника. Слідство триває.

Як повідомляв Укрінформ, голова Броварської РВА збив чотирьох людей на переході - його затримали за п'яне водіння.

Двоє чоловіків, постраждалих унаслідок ДТП, перебувають у тяжкому стані. У них множинні переломи і забої, а також струс і закриті черепно-мозкові травми.