Зранку росіяни атакували Дніпропетровщину, є поранений

Фото

Зранку Дніпропетровська область пережила чергову ворожу масовану атаку, сили української ППО знищили 13 ракет. Є поранений.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Ранком область пережила чергову масовану атаку. Сили ППО знищили 13 ракет – у Дніпровському, Криворізькому і Павлоградському районах… Поранений 39-річний чоловік. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості», - написав очільник області.

Він зазначив, що у результаті у Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджені енергетичні об'єкти, сталося кілька займань. Є перебої з водопостачанням на Криворіжжі.

Лисак також нагадав, що ввечері та вночі агресор продовжував бити по Нікопольщині - тричі обстріляв район з артилерії та чотири рази вдарив БпЛА.

«Найбільше дісталося самому Нікополю. Постраждала 82-річна жінка. Оговтуватися буде вдома. Пошкоджені 7 п'ятиповерхівок, ринок, понад 10 магазинів, адмінбудівля, салон краси», - констатував керівник ОВА.

Читайте також: Ворог за день майже 20 разів атакував Нікопольський район, серед поранених дитина

За його словами, гучно було й у Червоногригорівській та Марганецькій громадах, в останній - побите авто. Обстеження уражених територій ще триває.

Через обстріли Марганецької громади, які сталися напередодні, без електропостачання залишилося два села, а це 600 абонентів. Фахівці лагодять мережі, додав Лисак.

Як повідомлялося, Дніпропетровська область перебуває під обстрілами російських військ, майже щодня страждають цивільні жителі, руйнуються житлові та адміністративні будинки, енергетичні й інфраструктурні об’єкти.

Читайте також: У Дніпрі пролунала серія вибухів

Цієї ночі ворог здійснив масовану ракетну атаку на Україну. На всій території держави було оголошено повітряну тривогу.

Фото ілюстративне