Один із поранених під час обстрілу росіянами Білопілля помер у лікарні

Росіяни обстріляли Білопілля з артилерії, є загиблий та поранені цивільні: один із поранених під час обстрілу чоловік помер у лікарні.

Про це повідомляє в Телеграмі пресслужба Сумської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

"Ворог з артилерії знову обстріляв центр міста Білопілля, є загиблий та поранені," - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 19 квітня близько 12:00, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти з артилерії обстріляли центр м. Білопілля Сумського району.

"Унаслідок атаки ворога 51-річний цивільний отримав тяжкі поранення, від яких помер у лікарні, також поранено ще одного чоловіка та двох жінок", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, пошкоджено багатоповерхівку, легкові автомобілі, магазини та аптеку.

Читайте також: Росіяни вночі обстріляли Краснопільську громаду на Сумщині

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. У подальшому матеріали кримінального провадження будуть передані до УСБУ в Сумській області.

Як повідомляється, за процесуального керівництва Білопільського відділу Сумської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як раніше повідомляв Укрінформ,внаслідок обстрілу росармією з-за кордону з Росією в Білопіллі на Сумщині зафіксували поранення місцевих жителів.

Фото: ОГП