Росія вдарила КАБом по лісовому господарству на Харківщині, є поранені

Фото

Російська армія завдала авіаудару по лісовому господарству на Харківщині, поранення отримали двоє працівників, їх доставили до лікарні.

Про це в Телеграмі повідомила поліція Харківської області, передає Укрінформ.

«Близько 17:00 військові РФ нанесли авіаудар попередньо керованою авіабомбою по будівлі лісового господарства у селі Верхня Писарівка Вовчанської громади. В результаті обстрілу травми отримали два працівники лісництва: чоловіки 52 та 46 років. З мінно-вибуховими травмами потерпілих доставили до лікарні», - йдеться у повідомлені.

За адресами прильотів виїхали працівники поліції, які здійснюють огляд місць подій та документують наслідки російської атаки. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

Читайте також: Росія ще має багато фугасних бомб, переобладнаних під КАБи - Повістряні сили

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок авіаудару по селу Великі Проходи Харківського району 11 квітня постраждали четверо мирних жителів. Отримав осколкові поранення 75-річний чоловік, його госпіталізовано до лікарні. У двох жінок гостра реакція на стрес. Ще одна мешканка отримала легкі тілесні ушкодження, медики надали їй допомогу на місці.