Ворог за добу поранив на Донеччині двох цивільних

За минулу добу, 10 квітня, російські загарбники поранили двох жителів Донецької області.

Про це у Телеграміповідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

"За 10 квітня росіяни поранили двох жителів Донеччини — у Новоселівці Першій та Красногорівці", - йдеться у повідомленні.

Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Пізніше Філашкін уточнив, що всього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

За його словами, у селі Богатир Великоновосілківської громади Волноваського району пошкоджено нежитлове приміщення. Касетними боєприпасами ворог обстріляв село Новоукраїнка Вугледарської громади.

У місті Красногорівка Покровського району поранено людину, ще одну людину поранено у Новоселівці Першій Очеретинської громади. У Селидовому пошкоджено 4 адмінбудівлі. У Кураховому пошкоджено 7 приватних будинків, у Гострому - 1 будинок, у Курахівці - інфраструктурний об'єкт.

У Лиманській громаді Краматорського району росіяни обстріляли села Ямполівка і Терни. Під ворожим вогнем опинилися околиці Костянтинівської громади.

У місті Торецьк Бахмутського району внаслідок російських обстрілів пошкоджені адмінбудівля та магазин, у селищі Нью-Йорк - приватний будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 11 приватних будинків і 3 багатоповерхівки.

Начальник ОВА зазначив, що з лінії фронту вдалося евакуювати 244 мирних жителі, у тому числі 28 дітей.

Читайте також: Над південними регіонами України вночі ППО знищила 21 ворожий «Шахед»

Як повідомляв Укрінформ, армія РФ вночі атакувала енергетичну інфраструктуру у Харківській, Запорізькій, Львівській, Київській областях.

Фото ілюстративне