Чотири години замість шести: у Харкові оновили графік відключень світла

У Харкові оновили графік стабілізаційних відключень електроенергії на 1-7 квітня: очікується, що світла не буде по чотири години, а не по шість.

Про це повідомила у Телеграмі компанія "Харківобленерго", передає Укрінформ.

Відключення також триватимуть у населених пунктах Харківського, Богодухівського, Чугуївського районів та у Балаклії Ізюмського району.

Споживачів попереджають, що можливі й аварійні відключення поза графіком, як це траплялося протягом тижня.

“Просимо вас з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв'язку з цим можуть виникати. Ми мусимо вводити обмеження задля збереження балансу в енергосистемі регіону та країни в цілому” - зазначили в обленерго.

Читайте також: На Сумщині запровадили графіки аварійних відключень світла

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня російські війська атакували Харків та область ракетами С-300 та "Іскандер-М". Унаслідок руйнування енергетичної інфраструктури місто зараз живлять інші регіони.

З 25 березня діють графіки відключення по Харкову та частині районів області. Через руйнування енергооб’єктів у місті достроково завершили опалювальний сезон.

Уранці 25 березня вдалося відновити роботу метрополітену. 28 березня, вперше після блекауту, відновили роботу кілька тролейбусних маршрутів.