Один із районів Кривого Рогу залишився без тепла через пошкодження трубопроводу

Через пошкодження магістрального трубопроводу теплових мереж АТ «Криворізька теплоцентраль» у Покровському районі Кривого Рогу на два дні обмежено теплопостачання.

Про це в Фейсбуці повідомляє АТ «Криворізька теплоцентраль», передає Укрінформ.

«На магістральному трубопроводі теплових мереж АТ «Криворізька теплоцентраль» у Покровському районі виникло пошкодження, яке потребує негайного усунення», - зазначено в дописі. З моменту його виявлення фахівці Криворізької теплоцентралі одразу розпочали ремонтні роботи, проведення яких потребуватиме певного часу.

В тепломережах додають, що через пошкодження на теплових мережах послуга з постачання теплової енергії тимчасово буде обмежена з 27 по 29 січня на об'єктах, розташованих на відрізку від вул. Військового тилу (колишня вул. Уфімська) і до 44-го кварталу включно.

«Фахівці АТ «Криворізька теплоцентраль» прикладають максимум зусиль, аби вже 29 січня відновити послугу з постачання теплової енергії», - кажуть фахівці.

Читайте також: В окупованому Бердянську без тепла залишились пів сотні багатоповерхівок

Раніше голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомляв, що державне підприємство «Теплоцентраль» не підпорядковується місту, а управляється НАК НАФТОГАЗ з Києва та має серйозні проблеми з постачанням тепла до будинків криворіжців фактично з самого початку опалювального сезону.

Місто постійно надає технічну допомогу «Теплоцентралі». Завдяки цьому вже ліквідована велика кількість поривів на мережах «Теплоцентралі».