Ракетна атака по Київщині: голова ОВА розповів про стан постраждалих

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко розповів про стан постраждалих від ракетної атаки, яку Російська Федерація здійснила у вівторок 23 січня.

Як передає Укрінформ, про це Кравченко повідомляє у Телеграмі.

«Київщина продовжує ліквідовувати наслідки ранкової ракетної атаки. На жаль, кількість потерпілих зросла до 4 осіб. Один потерпілий з політравмою та переломами госпіталізований до Київської обласної клінічної лікарні. Одна людина отруїлася продуктами горіння, ще двоє від госпіталізації відмовилися. Допомога була надана на місці», - ідеться у повідомленні.

Наслідки атаки по Київщині / Фото: Тарасов Володимир, Мирослав Ліскович, Укрінформ

Пошкоджено три багатоповерхівки, господарчі споруди, 21 легкове авто, будівля кафе. Уламки російських ракет були виявлені й на територіях двох навчальних закладів. В одному з ліцеїв пошкоджені вікна.

Читайте також: Ранок розпачу: Київ і Харків після російських обстрілів

Всі факти терористичного обстрілу фіксуються правоохоронними органами.

«Разом із представниками громад працюємо, щоб надати всім потерпілим необхідну допомогу у найкоротші строки», - наголосив Кравченко.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 23 січня російські війська здійснили на Україну масову ракетну атаку. Під час повітряної тривоги вибухи пролунали, зокрема в Києві та області.

За повідомленням поліції внаслідок ракетної атаки російських військ постраждали четверо людей, уламками ворожих ракет пошкоджені багатоповерхівки, господарчі споруди та автомобілі.