У Харкові госпіталізували 11 поранених, двоє з них - у тяжкому стані

Фото, відео

У Харкові після ударів РФ госпіталізували 11 поранених, двоє з них перебувають у тяжкому стан.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“До медичних установ госпіталізували 11 поранених, 2 жінки у важкому стані. Інші постраждалі - у легкому та середньому станах”, - розповів Синєгубов.

За даними начальника ГУ Нацполіції Харківської області Володимира Тимошка, росіяни о четвертій та сьомій ранку били по одних і тих же локаціях, є поранені правоохоронці.

“Два удари. О 4.00: три ракети по цивільним об'єктах у м. Харкові та дві по цивільному об'єкту в м. Балаклія. Є потерпілі! О 7.15-7.20 повторні удари по тим же локаціям в місті Харкові, де на той час працювали працівники ДСНС та поліції. Є поранені та загиблі цивільні, поранені працівники поліції, які здійснювали розбір завалів”, - зазначив Тимошко.

Читайте також: У передмісті Харкова внаслідок ракетних ударів горить газопровід, є постраждалі

Як повідомлялося, близько 7:15 у Харкові пролунало щонайменше 8 вибухів. Повністю зруйновано під’їзд житлового будинку. У деяких мікрорайонах зникло світло. Загинули двоє жінок. Станом на 8:30 було відомо про чотирьох поранених, серед яких 10-річна дитина.

Читайте також: У Павлограді внаслідок масованої ракетної атаки загинула людина

Це вже друга атака на Харків 23 січня: близько четвертої ранку була серія ударів. За попередніми даними, пошкоджено житловий будинок, цивільну інфраструктуру.

Близько 3:30 ночі війська РФ завдали ракетного удару по Балаклії, за даними поліції, там зруйновано оздоровчий табір. Постраждали двоє людей.