Черкасиобленерго придбало сім квадроциклів для захисників на Донеччині

Фото

Військові частини, які тримають оборону на Донецькому напрямку, та Головне управління Національної поліції в Донецькій області отримали 7 квадроциклів від черкаських енергетиків.

Про це повідомляє у Фейсбуці ПАТ "Черкасиобленерго", передає Укрінформ.

"До нас звернулись з листом керівники двох військових частин, які виконують бойові завдання на сході країни, з проханням про надання допомоги. Аналогічне звернення надійшло і від ГУНП в Донецькій області. Тож ми закупили сім квадроциклів на суму понад два мільйони гривень та передали нашим захисникам", - сказав голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Зазначається, що від початку повномасштабного вторгнення компанія спрямувала майже 120 мільйонів гривень на волонтерську допомогу ЗСУ.

"Це понад 20 автомобілів, 3 пікапи, понад 20 квадроциклів, майже 50 квадрокоптерів, більш як 70 тепловізорів, 18 теплових прицілів, 20 оптичних пристроїв, понад 60 бензинових та дизельних генераторів, бензопили, переговорні рації, сонячні панелі, дрони-камікадзе, комп'ютерна техніка, медичні препарати та прилади та інші важливі речі", - заявили у ПАТ.

Повідомляється, що 152 працівники ПАТ «Черкасиобленерго» мобілізовані до війська, компанія щомісяця виплачує їм 10 тисяч гривень матеріальної допомоги.

Читайте також: Тернопільська ОВА з благодійниками передали захисникам неба автомобілі та генератори

Як повідомляв Укрінформ, родина загиблого на війні старшого бойового медика мінометної батареї Сергія Майбороди з села Мошурів на Черкащині пожертвувала на допомогу ЗСУ 100 тисяч гривень.