Росіяни впродовж години обстрілювали Херсон, двоє загиблих

Відео

Влада показала наслідки обстрілу Дніпровського району Херсона, де загинули двоє чоловіків.

Як передає Укрінформ, відповідне відео у Фейсбуці оприлюднив начальник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Так зараз виглядає Дніпровський район Херсона. Окупаційні війська з годину крили вогнем житлові квартали», - написав Прокудін.

За його словами, через російський обстріл загорівся гараж та автівка. Пожежу оперативно ліквідували рятувальники. Також пошкоджені й оселі містян.

Прокудін підтвердив, що травми, несумісні з життям, отримав 37-річний чоловік, який перебував на вулиці. Начальник ОВА висловив співчуття рідним загиблого.

Читайте також: Військові РФ вдарили по Бериславу, троє постраждалих

Пізніше він додав у Телеграмі, що внаслідок обстрілу Дніпровського району загинув ще 65-річний водій автівки.

«Окупанти вбили ще одного херсонця. У Дніпровському районі під удар ворога потрапила цивільна автівка», - йдеться у повідомленні.

Прокудін також розповів, що у 81-річної херсонки діагностували вибухову травму та контузію. Лікарі «екстренки» надали їй допомогу на місці.

Як повідомляв Укрінформ, під час чергового ворожого обстрілу в Херсоні поранено 71-річну жінку. Внаслідок обстрілів у місті пошкоджені електромережі, тому рух тролейбусів за трьома маршрутами наразі неможливий.