У херсонському мікрорайоні «Острів» облаштували перше укриття

Фото

У херсонському мікрорайоні «Острів», який найбільше постраждав від підриву Каховської ГЕС та знаходиться під постійними обстрілами армії РФ, вдалося облаштувати перше укриття, в якому є все необхідне для мешканців.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«Херсонською міською військовою адміністрацією наразі на Острові повністю відремонтоване та укомплектоване перше найпростіше укриття за адресою: вул.Патона, 25», - написав Мрочко.

Він додав, що туди завезене все необхідне, навіть із запасом, бо часто виникають проблеми з теплом, електрикою і водою через терор ворога.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці грудня, перебуваючи з робочою поїздкою в Херсоні, Президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь щодо будівництва укриттів. Начальник Херсонської ОВА доповів Президенту про проєкт будівництва підземного перинатального центру в Херсоні.

Читайте також: Укриттям наразі забезпечені 93% учнів і вчителів - Шмигаль

У цьому центрі планують обладнати пологове та післяпологове відділення, операційні зали й палати інтенсивної терапії, які будуть оснащені новітнім медичним обладнанням. Крім того, заплановано побудувати підземну міську клінічну лікарню із сучасними операційними та реанімаційним блоком, палатами інтенсивної терапії.