Через негоду автомобільний рух досі обмежений у двох областях

Відео

Ситуація на дорогах України стабілізується, проте досі залишаються обмеження на деяких ділянках автошляхів у двох південних областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури у Фейсбуці.

“З неділі в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Черкаській областях довелося обмежувати рух транспорту через те, що дороги засипало снігом. На сьогодні майже всі обмеження зняті, сніг розчищено. Наразі залишаються обмеження у Кіровоградській та Миколаївській областях”, - ідеться у повідомленні.

Зокрема, для всіх категорій транспортних засобів закрито рух трасою Т-15-10, від автодороги Н-24 – Арбузинка – Братське – Єланець.

Траса М-13 Кропивницький – Платонове в межах Кіровоградської області закрита для вантажного транспорту, Т-15-06 Миколаїв – Доманівка – Берізки від Миколаєва до смт Доманівка, М-13 Кропивницький – Платонове та P-75 КПП «Тимкове» – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка в межах Миколаївської області - для вантажного транспорту та пасажирських автобусів.

Щоб забезпечити проїзд дорогами державного значення, працюють 1234 працівники та 1084 одиниці техніки.

З огляду на негоду продовжує цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення.

Читайте також: У Карпатах намело до 70 сантиметрів снігу

Зауважимо, складні погодні умови сьогодні прогнозуються у більшості областей. На заході країни сніг та хуртовини, у північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській – сніг та дощ, налипання снігу та ожеледиця. Агентство відновлення просить водіїв бути обережними на дорогах, а якщо є можливість – не виїжджати без потреби.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 29 листопада в Одеській області знято всі обмеження руху транспортних засобів, які були введені на дорогах державного та місцевого значення через ожеледицю та снігові замети.

Фото ілюстративне