В.о начальника ОВА показав наслідки вчорашніх обстрілів на Донеччині

Фото

На Донеччині минулої доби війська РФ стріляли по багатьох напрямках, поранивши трьох людей та пошкодивши житлові й промислові будинки.

Як передає Укрінформ, про це в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз повідомив у Фейсбуці.

«На Донецькому напрямку поранені двоє людей: у Нетайловому Очеретинської громади і Максимільянівці Мар'їнської громади. Пошкоджено промислову будівлю у Селидовому, зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки. У Кураховому пошкоджено сільгосппідприємство і приватні будинки... У Торецьку поранено одну людину», - написав Мороз.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку пошкоджені шість будинків у Райському Дружківської громади, у Щербинівці пошкоджено два будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені два приватні будинки, багатоповерхівка і промислова будівля.

Читайте також: Росіяни минулої доби поранили трьох жителів Донеччини

На Лисичанському напрямку у Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок. Зазнали обстрілів Торське, Зарічне і Ямпіль Лиманської громади, констатував Мороз.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує інфраструктурні об’єкти.

Фото: Ігор Мороз, Донецька ОВА