Поліція встановила особу чоловіка, який побив у Житомирі працівника військкомату

Поліція встановила особу чоловіка, який побив у Житомирі працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час вручення повістки.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Головне управління Нацполіції у Житомирській області.

«8 листопада до поліції надійшло звернення від 58-річного військовослужбовця ЗСУ щодо спричинення йому тілесних ушкоджень під час раптово виниклого конфлікту в середмісті. За цим фактом дізнавачами Житомирського райуправління було розпочате досудове розслідування з попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Нині особа, на яку вказав військовослужбовець, встановлена. Увечері 9 листопада чоловік надав свої пояснення з цього приводу та одночасно повідомив про неправомірні дії відносно нього працівників ТЦК», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці допитали свідків, переглянули записи з камер відеоспостереження неподалік місця вчинення правопорушення. Для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень обоє заявників направлені на проходження судово-медичної експертизи.

За інформацією Житомирського обласного ТЦК та СП, військовослужбовець, який фігурує у цій справі, раніше захищав Україну на передових позиціях в складі 95-ї окремої бригади та отримав поранення.

Читайте також: СБУ викрила нові схеми для ухилянтів, серед затриманих - завкафедри інституту на Закарпатті

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі поліція розслідує інцидент, пов’язаний із побиттям працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час вручення повістки.