Ворог вчора атакував Запоріжжя ракетою «Іскандер-М»

Загарбники вдарили ракетою ОТРК «Іскандер-М» по промисловій зоні Запоріжжя.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Запорізької області, передає Укрінформ.

"Загарбники вдарили ракетою ОТРК «Іскандер-М» по промисловій зоні обласного центру, пошкоджено територію одного з підприємств і припарковані транспортні засоби", - йдеться в дописі.

Зазначається, що 24 жовтня армія РФ завдала ракетного удару по обласному центру, скинула авіабомбу на Новоданилівку, здійснила 14 БПЛА-атак, артилерійських та РСЗВ-обстрілів по інших містах і селах Пологівського й Василівського районів. Інформації про постраждалих не надходило.

Влучання задокументовані у Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Новодарівці, Роботиному, Малій Токмачці, Новоандріївці, Малинівці, Чарівному, Гуляйпільському, Щербаках, Полтавці, Білогір’ї, Левадному, Червоному, Новоданилівці, Кам'янському, Степовому, П’ятихатках, Малих Щербаках.

Внаслідок ворожих влучань у населених пунктах Пологівського та Василівського районів зруйновані житлові будинки, вибуховою хвилею пошкоджені прибудинкові території.

Наслідки збройної агресії окупантів задокументували працівники поліції та СБУ. За зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження в рамках ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Через російську атаку пошкоджені побутові корпуси Хмельницької АЕС

Раніше повідомлялося, що за добу поліцейські зафіксували 19 повідомлень про руйнування житлової та промислової інфраструктур регіону.