Війська РФ за добу вісім разів обстріляли прикордоння Чернігівщини та Сумщини

Російські війська за добу вісім разів обстріляли прикордонні території Чернігівської та Сумської областей.

Про це в Телеграмі повідомляє ОК «Північ», передає Укрінформ.

"Російські загарбники продовжують обстрілювати прикордонні території Чернігівської та Сумської областей. Всього протягом доби нараховано вісім обстрілів (53 вибухи) із різних видів озброєння", - йдеться у повідомленні.

У Чернігівській області загарбники атакували три населені пункти. Зокрема, у селищі Прогрес Семенівської громади зафіксовано дев'ять влучань, імовірно зі ствольної артилерії. В Янжулівці зафіксовано 18 влучань, імовірно міномет 120 мм. В результаті обстрілу виникла пожежа господарської будівлі та двох житлових будинків.

У Новгород-Сіверській громаді ворожого обстрілу зазнав Грем’яч – чотири влучання, ймовірно ствольна артилерія.

У Сумській області російська армія вдарила по чотирьох населених пунктах. У Сімейкиному Конотопського району зафіксовані сім ворожих влучань, імовірно з міномета 120 - міліметрового калібру.

Решта атакованих населених пунктів розташовані у Шосткинському районі. Шалигине - п'ять влучань, імовірно з міномета 120 мм, у Нововасилівці - шість влучань, імовірно з міномета 120 мм, у Марчихиній Буді - чотири влучання, імовірно зі ствольної артилерії.

Читайте також: На Запоріжжі ворог обстріляв 27 населених пунктів, загинула жінка

Як повідомлялося, Сили протиповітряної оборони вночі 23 вересня знищили в небі України 14 ударних БпЛА типу Shahed-136/131.