На Закарпатті обговорили з румунським послом будівництво транспортного мосту

Фото

Начальник Закарпатської ОВА Віктор Микита на зустрічі із послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою та головою Румунської агенції розвитку міжнародної співпраці «RoAid» Даніелою Добре обговорили будівництво транспортного мосту.

Про це Віктор Микита повідомляє у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Обговорили питання будівництва транспортного мосту, який з’єднає Україну та Румунію в межах нового пункту перетину кордону – біля села Біла Церква (Тячівський район - ред.) над Тисою. Тут маємо великий прогрес. Перша черга будівельних робіт триває. Очікуємо на узгодження та підписання додаткових міжнародних документів”, - поінформував начальник ОВА. 

Він додав, що запросили румунських колег приєднатися до втілення проєкту в рамках співробітництва з Румунською агенцією розвитку міжнародної співпраці «RoAid».

Читайте також: Дороги і мости підтримуватимуться у нормальному стані попри мінімальні видатки - Шмигаль

“Маємо підтримку та спільне бачення подальшого руху в цьому кейсі. Дякую за увагу до наших ветеранів”, - зазначив очільник області.

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпатті обмежили рух автобусів по аварійному мосту до озера Синевир, обмеження не стосуються легкових автівок та піших туристів.