На Херсонщині оголосили день жалоби за загиблими через російські обстріли

На Херсонщині 14 серпня оголосили днем жалоби за загиблими внаслідок російських обстрілів, за останніми даними загинули семеро людей, дев'ятеро - поранені.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Завтра на Херсонщині – День жалоби за вбитими Росією. Станом на зараз семеро загиблих, девʼятеро людей — поранені. Сьогодні Херсонщина здригнулася від страшних звісток. Херсон, Велетенське, Золота Балка, Станіслав, Комишани, Широка Балка. Софійці було лише 23 дні від народження, її братику Артему – 12 років. Сьогодні їх разом з татом та мамою вбила Росія. Також у Широкій Балці терористи обірвали життя 67-річного місцевого жителя", - написав він.

Прокудін зазначив, що у Станіславі через ворожий удар загинув пастор християнської церкви Тачишвілі Микола Миколайович та його односелець.

Читайте також: Війська РФ за добу випустили по Херсонщині 365 снарядів, троє поранених

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині 13 серпня росіяни вдарили по селу Станіслав із РСЗВ. Загинули дві людини, також є поранений.

У Широкій Балці внаслідок артилерійського обстрілу загинув місцевий житель, а також сім’я - чоловік, дружина і донька, якій було 23 дні від народження. 12-річний син помер у лікарні.