На Хмельниччині буревій позривав дахи з будинків

Фото

На півдні Хмельниччини буревій повалив дерева, пошкодив лінії електропередачі та позривав дахи на будинках і закладах освіти.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС у Хмельницькій області, передає Укрінформ.

«Увечері 25 липня на території Кам’янець-Подільського району пройшов сильний буревій, що супроводжувався потужним вітром, градом та зливою. Найбільше руйнувань внаслідок несприятливих погодних умов зазнали населені пункти Закупненської та Чемеровецької територіальних громад», - йдеться у повідомленні.

На Хмельниччині буревій позривав дахи з будинків / Фото: ДСНС

Зазначається, що вітром повалило дерева на дороги, позривало дахи з приватних будинків, садочків, шкіл та гімназій, в регіоні пошкоджені лінії електропередачі.

Для ліквідації наслідків негоди залучені від ДСНС 8 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки і 37 чоловік особового складу. Також працюють бригади державного підприємства «Хмельницький облавтодор» та енергетики.

Читайте також: На Закарпатті звели тимчасову переправу замість зруйнованого мосту через річку Тересва

Як повідомляв Укрінформ, у Тернопільській області минулої доби внаслідок негоди зафіксовано пошкодження покрівель житлових будинків, обриви ліній електропередачі, вітер повалив дерева на проїжджу частину доріг.