Загарбники не віддають рідним тіла вбитих у Бердянську підлітків

Сьогодні, 29 червня, в Бердянську мали провести в останню путь убитих ворожим снайпером хлопців. Але окупанти не віддають їхні тіла рідним.

Про це в Телеграмі повідомляє Бердянська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Цього слід було очікувати від рашистів. Бердянських підлітків, Тиграна Оганнісяна та Микиту Ханганова, яких убили окупанти, досі не дали поховати", - йдеться в дописі.

Зазначається, що дата, коли будуть похорони, також невідома.

Раніше повідомлялось із посиланням на Телеграм-канал "Бердянськ Сьогодні", що у Бердянську в четвер, 29 червня, відбудеться прощання з Микитою Хангановим та Тиграном Оганнісяном, яких убили російські загарбники за проукраїнську позицію.

24 червня в окупованому Бердянську загарбники заявили про «ліквідацію двох проукраїнських терористів». Один із них — 16-річний Тигран Оганнісян. В той же день у мережі з'явилось відео, записане Тиграном. На ньому хлопець каже: «Усе, це смерть, пацани. Прощавайте. Слава Україні». Тоді запис обривається.

Тиграна Оганнісяна окупанти викрали ще у вересні 2022 року. Його разом з іншим підлітком, Микитою Хангановим, звинуватили в тероризмі. За це їм загрожувало 20-річне ув’язнення.

Читайте також: Після вбивства підлітків у Бердянську росіяни тероризують дітей на Запоріжжі - мер Мелітополя

Європарламент у червні цього року вимагав від російської влади припинити процес проти дітей і дозволити їм виїхати на контрольовану Україною територію.

Правозахисники впевнені, що хлопців застрелив ворожий снайпер. Рідні Тиграна ще досі не бачили тіла хлопця. Його нібито впізнали родичі Микити.