Ворог 19 разів обстріляв з артилерії Вугледар, уночі завдав ракетних ударів по Дружківці

Фото

На Донеччині минулої доби російські загарбники 19 разів обстріляли з артилерії Вугледар, а вночі завдали чотирьох ракетних ударів по Дружківці.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Серед ночі росіяни завдали чотирьох ракетних ударів по Дружківці — пошкоджені дві багатоповерхівки та два приватні будинки, перебито водопостачання. На Волноваському напрямку росіяни 19 разів обстріляли з артилерії Вугледар — без жертв», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку ворогом пошкоджено шість приватних будинків у Курахівці. Авдіївка ввечері зазнала артобстрілу, а на світанку — обстрілу з «Градів», снаряди влучили на територію трьох вулиць. У Єлизаветівці Мар'їнської громади пошкоджено будинок, перебито лінії електропередач.

Читайте також: Росіяни обстріляли три громади на Сумщині - майже пів сотні вибухів

За словами Кириленка, на Горлівському напрямку одна людина була поранена у Сухій Балці Торецької громади, пошкоджено будинок у Північному. У Часовоярській громаді пошкоджено два будинки.

На Лисичанському напрямку зафіксовано п’ять обстрілів Лиманської громади, де обійшлося без жертв і руйнувань, констатував керівник ОВА.

Як повідомлялося, армія Російської Федерації за минулу добу, 25 червня, поранила трьох жителів Донеччини.