Підозрюваний у смертельній аварії поліцейський віз сімох підлітків з випускного - ДБР

Державне бюро розслідувань встановлює обставини ДТП на Кіровоградщині за участю правоохоронця, в якій загинули троє дівчат-випускниць.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомляє у Телеграмі.

За попередніми даними слідства, за кермом автомобіля знаходився правоохоронець з ознаками сп'яніння. Він відвозив підлітків зі святкування випускного та у порушення правил безпеки посадив у легковик сімох випускників, підкреслили у ДБР.

Зазначається, що правоохоронець втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася. Внаслідок ДТП троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів доставлені до лікарні.

Читайте також: На Волині пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою, восьмеро людей - у лікарні

Правоохоронця затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України) та обрання запобіжного заходу.

Передбачене статтею покарання - позбавлення волі до 12 років. Процесуальне керівництво здійснює Кіровоградська обласна прокуратура.

Читайте також: У Кременчуці юнак «під наркотиками» збив на смерть двох людей на пішохідному переході

Як повідомлялося, у поліції раніше інформували про трьох загиблих та трьох госпіталізованих внаслідок ДТП за участю нетверезого поліцейського на Кіровоградщині.