На Прикарпатті сильні дощі «відрізали» село від транспорту

На Прикарпатті через сильні дощі село Кохан, що на Верховинщині, залишається без транспортного сполучення.

Про це у Фейсбуці повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області, передає Укрінформ.

«Інформація щодо негоди на Верховинщині. Станом на 8:00 19 червня: відсутнє транспортне сполучення до села Кохан Білоберізької ТГ», - йдеться у повідомленні.

За інформацією ДСНС, також залишається ускладненим проїзд іще до семи населених пунктів – Красноїлля, Замагора, Голови, Перехресне, Голошино, Грамотне, Пробійнівка.

Читайте також: На Прикарпатті паводки розмили дороги у кількох районах

Як повідомила у Телеграмі голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, без транспортного сполучення залишаються два населених пункти – села Кохан та Чорна річка, де проживає майже 600 людей.

«Верховинський район. Ситуація на ранок. Два населені пункти у Білоберізькій громаді залишаються без транспортного сполучення. Йдеться про села Кохан, де ізольованими залишаються 70 жителів, та Чорна Річка, де проживають понад 500 людей», - зазначила Онищук.

За її інформацією, у селах, які вчора були знеструмлені через негоду, відновили електропостачання.

«На проблемних ділянках працює спецтехніка. Ведуть відновлювальні роботи», - зазначила Онищук.

Як повідомляло агентство, через сильні дощі пошкоджені кілька ділянок на дорозі місцевого значення Красноїлля-Замагора. Через негоду без електропостачання залишились 11 населених пунктів. На критичних ділянках працює спецтехніка.