В окупованій Волновасі пролунали вибухи - Андрющенко

Фото

У тимчасово захопленій російською армією Волновасі на Донеччині фіксують вибухи.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та публікує відповідні фотографії, на яких у небі над Волновахою підіймаються клуби диму від вибухів.

«Волноваха «бавовнить». Гарно «бавовнить». Маріупольській район - зафіксовано робота ППО. Поки просто ППО, але чекаємо на «бавовну», - написав Андрющенко під фото.

У наступному пості в Телеграмі він повідомив, що з місця, з Волновахи, підтверджують дані про вибухи. «Ой-вей. з місця кажуть про файну детонацію після «бавовни». Гарно влучили. І де то російське ПєВєО? Просто день Волновахи…», - додав радник мера.

Читайте також: У Луганську пролунали вибухи, над містом видно густий дим

Як повідомлялося, під час вторгнення Росії на Україну в 2022 році місто Волноваха було майже повністю знищене внаслідок тривалих боїв між збройними силами України та Російської Федерації, а також підтримуваних нею «ДНР» та «ЛНР».

Читайте також: У Бердянську пролунали вибухи в районі порту - соцмережі

6 березня 2022 року указом президента України Володимира Зеленського Волновасі було надано звання «Місто-герой України». 11 березня 2022 року Міноборони Росії заявило про взяття міста силами «ДНР».

Перше фото ілюстративне