Загарбники за добу обстріляли чотири райони Харківщини, поранена жінка

Фото

Минулої доби російська армія обстріляла населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Богодухівського районів Харківської області, 73-річна жінка дістала поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

“Протягом минулої доби ворог обстрілював мирне населення та цивільну інфраструктуру населених пунктів Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Богодухівського районів”, - йдеться у повідомленні.

У селі Гур’їв Козачок Богодухівського району внаслідок обстрілу із РСЗВ було пошкоджено приміщення сільгосппідприємства.

Внаслідок обстрілу села Вільхуватка Куп'янського району пошкоджено два багатоквартирні будинки та щонайменше три приватні будинки.

Читайте також: Сили оборони вночі знищили 21 дрон-камікадзе

У Петропавлівці Куп'янського району через обстріли з пораненням була госпіталізована 73-річна жінка. У селі пошкоджено два житлові будинки.

У селі Бочкове Чугуївського району також було пошкоджено приватне домоволодіння.

Як зазначив Синєгубов, за добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 16 га території та знешкодили 346 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня на Харківщині двоє чоловіків, які підірвалися в полі під час сільськогосподарських робіт, від отриманих травм померли.