Ворог за добу обстріляв 14 населених пунктів Харківщини, є загиблий і поранений

У Харківській області російські загарбники за минулу добу обстріляли щонайменше 14 прикордонних населених пунктів, є загиблий і поранений серед цивільного населення.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Від ворожих обстрілів потерпали населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області. Серед них — Куп'янськ, Дворічна, Піщане, Крохмальне, Западне, Уди, Ветеринарне та інші.

У Куп'янському районі внаслідок ударів російської армії по селу Кутьківка загинув 43-річний мирний житель, ще один цивільний — чоловік віком 46 років дістав поранення. Постраждалого госпіталізували в стані середньої тяжкості.

У селі Великий Бурлук ракетним ударом з установок С-300 загарбники пошкодили будівлі агропідприємства. У селі Подоли пошкоджень зазнав приватний будинок.

У регіоні тривають роботи з розмінування. Згідно з даними Синєгубова, за минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 6,5 гектарів території та знешкодили 96 вибухонебезпечних предметів.

"На лінії зіткнення наші захисники надійно утримують свої позиції та нищать живу силу і техніку ворога", — додав голова ОВА.

Читайте також: росіяни за добу поранили п'ятьох жителів Донеччини

Як повідомляв Укрінформ, 60 обстрілів за добу російські війська здійснили по Херсонській області. Унаслідок ворожих ударів загинув мирний житель, ще двоє зазнали поранень.