У Запорізькій ОВА показали наслідки обстрілів - у Гуляйполі загинула людина, є поранені

Фото

Унаслідок обстрілу Гуляйполя поранено двох людей, ще одну людину - вбито. 

Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"За дві доби в органах поліції зареєстровано 36 повідомлень про руйнування. Постраждала житлова інфраструктура Пологівського району, зокрема оселі мешканців Гуляйполя та Оріхова", - йдеться у дописі.

Читайте також: На Донеччині армія рф за добу обстріляла 11 населених пунктів

Зазначається, що в Гуляйполі, окрім знищених осель, ворог забрав життя у 63-річного місцевого мешканця. Також у результаті збройної атаки осколками снарядів поранено двох осіб - 58-річного чоловіка та 59-річну жінку – обох постраждалих доставлено до лікарні.

В ОВА додали, що російські війська обстріляли територію Запорізької області з реактивних систем залпового вогню, авіації та артилерії, також використали ворожі безпілотники.

Найбільших уражень зазнали населені пункти Пологівщини. В Оріхові внаслідок авіаудару та періодичних артилерійських обстрілів зруйновані будинки та присадибні будівлі, пошкоджено територію домоволодінь.

Читайте також: Вночі загарбники завдали ракетного удару по Кутузовці та Дружківці

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби в Запорізькій області ворог здійснив 62 обстріли цивільної інфраструктури Гуляйполя, Чарівного, Залізничного, Малих Щербаків, Гуляйпільського, Новоданилівки, Малї Токмачки, Новоандріївки, Білогір'я, Ольгівського, Червоного, Малинівки, Оріхова. Надійшло 27 повідомлень про руйнування.