Хаотичний обстріл Херсона є помстою людям, які чекали на ЗСУ - депутат облради

Ворог уже третю добу здійснює хаотичний обстріл Херсона, це - помста херсонцям, які чекали ЗСУ і не дослухалися до «порад» військових рф про так звану «евакуацію».

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Дійсно, вже третю добу, як окупант почав обстріли міста Херсон і деокупованих населених пунктів на правому березі Дніпра Херсонщини. Окупанти обстрілюють місто Херсон, окупанти обстрілюють села, які розташовані на узбережжі... Окупанти проводять хаотичний обстріл», - підкреслив Хлань.

На його думку, такий хаотичний ворожий обстріл – це помста населенню за те, що воно не дослухалося до «порад» загарбників про так звану «евакуацію» і залишилося чекати ЗСУ, визволення. Депутат облради підкреслив, що військові рф обстрілюють об’єкти цивільної інфраструктури, житлові будинки. Він також повідомив, що вночі у Херсоні знову було гучно, є повідомлення про влучання у житлові будинки у мікрорайоні Острів.

Читайте також: У деокупованому Херсоні запустили 16 публічних точок доступу до Wi-Fi

За його словами, інтенсивність обстрілів правобережжя зростає.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник голови обласної ради Юрій Соболевський зазначив 21 листопада, що військові рф обстріляли Херсон, є поранені цивільні.

В ОВА повідомляють, що у Херсоні сталися вибухи у мікрорайонах Острів, Кіндійка, Воєнка. Внаслідок влучання у п’ятиповерховий будинок на Острові дістав поранення чоловік. У деяких будинках вибило вікна. Страждають від ворожих обстрілів прилеглі до правого берега села Львове, Ольгівка, Бургунка, Одрадокам'янка, Миколаївка.