На Харківщині відновили електропостачання для 800 тисяч споживачів

На Харківщині відновили електропостачання для більш ніж 800 тис. споживачів, ще біля 100 тис. залишаються без світла.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Внаслідок пошкоджень інфраструктури без електропостачання залишалися близько 900 тисяч споживачів у Харкові та області. Станом на ранок електропостачання відновлено для більше ніж 800 тисяч споживачів”, - ідеться в повідомленні.

За даними голови ОВА, поки без електропостачання залишаються частина мешканців Ізюмського та Богодухівського районів, а також близько 3,5 тисяч абонентів Харкова. Роботи над ліквідацією наслідків ударів тривають.

В області ворог продовжив обстріли, минулої доби госпіталізували одну постраждалу людину.

“Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Є руйнування приватних будинків, господарчих споруд, сталися пожежі. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі з вибуховою травмою госпіталізовано жінку 73 років”, - поінформував Синєгубов.

Читайте також: Унаслідок ракетних ударів 10 мільйонів українців залишились без електрики – Президент

На лінії зіткнення ЗСУ ведуть бої з загарбниками.

Як повідомлялося, у вівторок ворог завдав 6 ракетних ударів із комплексів С-300 по місту Харків і Чугуївському району, в результаті чого є пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури. Без постраждалих.

росія 15 листопада здійснила масштабний ракетний обстріл України, зафіксовано влучання в об'єкти інфраструктури та житлові будинки. Українські сили ППО збили понад 70 ракет із більш ніж 90 запущених росією.