Із деокупованих сіл Херсонщини курсуватимуть безкоштовні автобуси до Кривого Рогу

Зі звільнених населених пунктів Бериславського району Херсонської області запустили безкоштовне автобусне сполучення з Кривим Рогом.

Про це у Фейсбуці повідомила Херсонська міська рада, передає Укрінформ.

«З деокупованих населених пунктів Бериславського району до Кривого Рогу їздитиме безкоштовний автобус», - йдеться у повідомленні.

В міськраді уточнюють, що з 1 листопада починає курсувати маршрут сполученням Кривий Ріг - Орлове та у зворотному напрямку. Автобус їздитиме двічі на тиждень – у вівторок та четвер. Відправлення з Кривого Рогу – о 7.00 з Центрального автовокзалу. У зворотному напрямку – з с. Орлове о 15:00.

Також курсуватиме маршрут сполученням Кривий Ріг - Новопетрівка, двічі на тиждень – у вівторок та п'ятницю. Відправлення – з криворізького автовокзалу о 06:30. У зворотному напрямку – з Новопетрівки о 09:40.

Читайте також: На звільнених територіях Херсонщини працює екстрена медична допомога

Зазначається, що за потреби можливе внесення змін до графіка руху.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області українські військові звільнили від російської армії понад 90 населених пунктів. Там ремонтники відновлюють системи життєзабезпечення: усувають обриви електродротів, проводять огляди трансформаторних підстанцій, встановлюють електричні опори.