Вбили бабусю, маму і двоє дітей - мер Дніпра розповів про страшні наслідки удару по Дніпру

російська ракета, що прилетіла до приватного будинку в Дніпрі, вбила бабусю, маму і двоє дітей, залишивши в живих тільки старого пса. Коли приїхали рятувальники, він сидів на руїнах і вив.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі написав міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Жила-була сім'я. Коли почалася війна, то мама вирішила перевезти малечу з проспекту Поля в безпечніше місце. У приватному секторі. До бабусі. Сьогодні до їхнього будинку прилетіла російська ракета. Люди буквально випарувалися. Бабуся Алла, мама Наташа, дочка Василиса та хлопчик Іван. І маленький песик Джек. А коли приїхали рятувальники, на руїнах сидів старий пес Крим. І вив», - пише Борис Філатов.

 За його словами, оглухлий, осліплий і контужений собаку комунальники відвезли до КП «Зооконтроль» і там міські ветеринари колють пса серцевими препаратами, щоб нормалізувати.

На місці будинку залишилися руїни та вирва розміром приблизно 8 на 10 метрів. Та ще й шматки тіл на дахах сусідніх будинків. Цю картину і побачив батько, який служить у ЗСУ під Лиманом, який терміново приїхав на місце трагедії.

Читайте також: Удар по Дніпру: лікарі розповіли про стан постраждалих

«Я хочу лише одного. Щоб ті тварини, яких наші оточують під Лиманом, відповіли за все сповна», - написав Борис Філатов, підкресливши, що сьогодні він бачив Пекло зсередини. І не треба писати про Божу кару. Тільки сила нашої помсти має значення.

Раніше повідомлялось, що на місці ракетного удару в Дніпрі рятувальники знайшли фрагменти тіла ще однієї дитини. Всього нічна ворожа атака забрала чотири життя: двох дорослих, восьмирічного хлопчика та дев'ятирічну дівчинку.

Внаслідок артудару по м.Дніпру пошкоджено понад 60 приватних будинків та декілька багатоповерхівок, понівечено автобуси, автомобілі, ринок та лінії електропередач.