У Мелітополі поліцейський-колаборант застрелив двох людей

У тимчасово захопленому Мелітополі колишній поліцейський, який нині співпрацює із загарбницькою владою міста, підозрюється у вбивстві двох чоловіків.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Запорізькій області, передає Укрінформ.

"Інформацію про подію було виявлено в телеграм-каналі «РІА-новости», в якому висвітлюються новини з життя населення наразі непідконтрольного українській владі Мелітополя. У публікації йдеться про те, що на подвір’ї одного з будинків по вулиці Декабристів були виявлені трупи двох чоловіків, 30-ти і 49-ти років, з вогнепальними пораненнями", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Мелітополі зранку пролунав гучний вибух

Зазначається, що до вбивства, ймовірно, причетний 36-річний місцевий мешканець, який із липня працює в правоохоронних органах окупаційної влади. Знаряддя вбивства – табельний пістолет Макарова фігурант отримав за новим місцем роботи.

За фактом злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу, відкрито кримінальне провадження. Наразі поліцейські встановлюють обставини події. Слідчі дії тривають під процесуальним керівництвом Мелітопольської окружної прокуратури.