Затримали російського військового, який переховувався на звільненій Харківщині

Відео

Державне бюро розслідувань затримало військовослужбовця російської федерації, який переховувався на звільненій території Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомляє у Телеграмі.

"Державне бюро розслідувань у межах стабілізаційних заходів продовжує роботу на деокупованих територіях Харківської області. Працівники ДБР перевіряють інформацію щодо зрадників та колаборантів, які співпрацювали із загарбниками", - ідеться у повідомленні.

Під час таких заходів працівникам ДБР вдалося затримати російського військового, жителя московської області, який переховувався поблизу селища Шевченкове Куп’янського району. Його "забули" забрати з собою російські загарбники, коли втікали під час наступу Збройних сил України.

"Він зізнався, що пішов воювати проти України заради грошей. Йому обіцяли 4 тисячі російських рублів за кожен день служби. Затриманий підписав контракт з російською армію 6 вересня, а вже 7 вересня його підрозділ розбили Збройні сили України", - зазначили у ДБР.

Читайте також: На Харківщині затримали колаборанта, який допомагав росіянам грабувати односельців

Як повідомляв Укрінформ, 13 вересня українські прикордонники полонили російського військового, який обстрілював Харківщину.