У Херсоні загарбники викрали міндобрива у порту та захопили мережу АЗС

У Херсоні з порту військові рф викрали складні мінеральні добрива, також в обласному центрі вони захопили мережу автозаправних станцій, а біля Олешок - базу зеленого туризму.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«З території порту в Херсоні військові рф викрали 22 тонни складних мінеральних добрив вартістю понад 500 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що в обласному центрі російські агресори захопили мережу автозаправних станцій. А біля міста Олешки озброєні військові рф захопили базу зеленого туризму. Нині окупанти незаконно проживають на території бази відпочинку та розкрадають майно, яке там знаходиться.

Окрім того, в Іванівці та Високопіллі військовослужбовці російської армії викрали автомобілі місцевих жителів та обікрали будинки, вивезли всю побутову техніку, наголосили в поліції.

Читайте також: росіяни вкрали бренд районної газети на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні російські загарбники захопили підприємство з виробництва будівельних матеріалів. Також у передмісті Херсона військові рф захопили сільськогосподарську базу. Сума матеріальних збитків становить майже 5 млн грн.

30 травня росіяни відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів, блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів області, російські загарбники обкрадають фермерів та бізнес.