«Жовта Стрічка» пропонує гроші за інформацію про заходи загарбників у Херсоні

Рух опору «Жовта Стрічка» пропонує гроші за інформацію про заходи російських загарбників у Херсоні. 

Як передає Укрінформ, про це рух повідомив у своїй Телеграмі.

«Рух опору рашистам «Жовта Стрічка» готовий додатково мотивувати грошима мешканців Херсона, які можуть надати нам інформацію про форум рашистів та інші їхні заходи. Звертатись сюди:@yellowribbonUA_manager», - йдеться у повідомленні.

Вказано також QR-код, який треба відсканувати.

Як повідомив у Фейсбуці депутат Херсонської облради Сергій Хлань, російські загарбники і колаборанти анонсують проведення в Херсоні «суспільного форуму» «Ми вмєстє с расієй».

Кажуть, що зберуть понад 500 делегатів, щоб спитати, яким вони бачать майбутнє Херсонщини з росією, написав Хлань. При цьому, як зазначає депутат, координати зібрання «чомусь не дають» і дату називають «в ближайшие дни».

Як повідомляв Укрінформ, рух опору "Жовта стрічка" починає безстрокову акцію протесту проти «референдуму» на окупованих територіях.

Читайте також: В Укрінформі презентували фільм про злочини росіян та український спротив у Херсоні

У Херсонській облраді закликали мешканців області не брати участь у створенні російськими загарбниками картинки підготовки до «референдуму».

На окупованій території Херсонщини агресор не відмовився від планів проведення «референдуму», сюди прибули російські політтехнологи.

Херсонський колаборант Стремоусов заявляв, що в області вже готуються до "референдуму" про приєднання до росії та навіть оголосив його результат.

Читайте також: У Херсоні партизани підірвали автомобіль «поліції»

На Херсонщині мирний спротив триває від початку російського вторгнення, він не припинився, але трансформувався, оскільки окупаційний режим стає все жорстокішим.