На Миколаївщині внаслідок ворожого обстрілу зруйновано житлові будинки, пошкоджено церкву

На Миколаївщині внаслідок обстрілу російських військ зруйновано та пошкоджено житлові будинки, росіяни поцілили у церкву.

Про це повідомляє Миколаївська обласна державна адміністрація у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Зранку, 3 липня, близько 10:00 на території Куцурубської громади в селі Дніпровське внаслідок ворожого обстрілу зруйновано два житлових будинки, інші будинки й будівлі зазнали пошкоджень. Вдень фіксувалися обстріли селища Засілля та за межами населених пунктів Первомайської громади. Пошкоджено присадибні ділянки, відбулося займання на полях", - йдеться у повідомленні.

Також зазаначається, що після 14:00 3 липня були обстріли агресора с. Степове Воскресенської громади. Пошкоджено будівлю церкви.

Крім того, 3 липня обстріли російських військ були в селищі Березнегувате та селі Лепетиха Березнегуватської громади. Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Близько 23:00, 3 липня, обстрілів зазнала Широківська громада. Потерпілих немає.

Читайте також: На Миколаївщині за добу через російську агресію спалахнули п’ять пожеж

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: ГУ ДСНС України у Миколаївській області