Двоє загиблих, дев’ятеро поранених — наслідки обстрілу Харківщини за добу

В Харківській області за добу внаслідок обстрілів рф із реактивних систем залпового вогню загинули двоє людей і дев’ятеро отримали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Вдень ворог обстріляв Індустріальний район Харкова, 5 осіб госпіталізували. Окупанти близько 23 години вдарили по Шевченківському району. Унаслідок вибуху в будинку вибило вікна, 1 жінка отримала осколкові поранення та була госпіталізована. Після 23 години росіяни вдарили ще раз по одному з об’єктів інфраструктури Слобідському району. Виникла пожежа. Постраждалих, попередньо, немає», - повідомив голова ОВА.

Також, за його даними, в Індустріальному районі пошкоджені приватні будинки, господарчі будівлі та складські території.

Читайте також: росія продовжує масовані обстріли, під вогнем минулої доби - сім регіонів

По області протягом доби окупанти обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Харківський, Богодухівський райони.

У Печенігах Чугуївського району пошкоджені котельня, лікарня, дитячий майданчик та житлові будинки. Росіяни із артилерії обстрілювали село Івашки, Золочівської громади. Авіаудар із вертольотів Ка-52 завдали поблизу села Явірське.

«Внаслідок обстрілу Циркунів, Харківського району, на жаль, 2 людей загинули - чоловіки 29 та 36 років, 1 поранений. Ще 2 поранених у Дергачівській громаді», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Ворог випустив ввечері по прикордонню Чернігівщини 39 снарядів

Він наголосив, що Збройні сили України відбили штурм і змусили окупантів відійти в районах Дементіївки, Довгалівки та Залимана. «Наші захисники тримають позиції, зокрема, і на гарячому Ізюмському напрямку», - додав керівник області.

Як повідомлялося, через постійні ворожі обстріли Харкова та населених пунктів області та знищення навчальних закладів виші та школи готуються до дистанційної форми навчання.

Фото ілюстративне