За добу двоє людей загинули та п’ятеро отримали поранення через обстріли Харківщини

На Харківщині російські війська протягом минулої доби знову обстрілювали цивільну інфраструктуру та житлові будинки, в результаті двоє людей загинули та п’ятеро отримали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«російські окупанти протягом минулої доби обстрілювали Київський та Шевченківський райони Харкова, Чугуївський і Харківський райони області. Загинули 2 жінки, 5 мирних жителів поранені», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ракетний удар по Одещині, обстріл Харкова та вибухи на Херсонщині - зведення ВЦА

Так, у Чугуївському районі внаслідок обстрілів росіян загинули 21-річна та 57-річна жінки. Ще двоє людей поранені. Снаряди влучали по господарських спорудах, пошкоджено вуличний газогін. У Харківському районі протягом доби через російські обстріли отримали вибухові травми ще троє цивільних.

За даними Синєгубова, вночі у Харкові російська ракета влучила у подвір'я школи. Унаслідок ще одного ракетного удару пошкоджена адміністративна будівля. Постраждалих немає.

В області тривають бойові дії. «Окупанти дистанційно замінували місцевість біля Федорівки, Українки, Замулівки, Шестакового та Перемоги. У районі Ізюма ворог не полишає спроб наступати в напрямку Долини та Мазанівки. Наші захисники чинять спротив, знищуючи живу силу та бронетехніку окупантів», - зазначив голова ОВА.

Читайте також: На Харківщині росіяни зруйнували майже сотню медичних і понад 420 навчальних закладів

Як повідомлялося, з 19 червня ворог посилив обстріли Харківщини, загиблі та поранені є щодня.

Загалом в області загарбниками зруйновано 4019 житлових будинків, 97 медичних закладів, 427 навчальних установ, 62 заклади культури, 12 промислових підприємств.

Фото: Олег Синєгубов, Телеграм