Унаслідок ракетного обстрілу пошкоджено будівлю Харківської державної зооветакадемії

Фото, відео

Унаслідок ворожих нічних ракетних ударів зазнала пошкоджень будівля Харківської державної зооветеринарної академії, що у с. Мала Данилівка Дергачівського району.

Про це повідомив у Фейсбуці керівник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«160 вибитих вікон, пошкоджені будівлі та вирва глибиною 4 метри та діаметром 12 метрів. Такі наслідки чергового нічного обстрілу російськими ракетами. Влучили прямісінько у дорогу перед зооветеринарною академією, будівля якої зазнала пошкоджень», - зазначив Болвінов.

За його словами, обійшлося без потерпілих.

Слідчі зафіксували пошкодження будівлі та вилучили уламки ракети.

Наслідки ракетного обстрілу Зооветеринарний Академії у передмісті Харкова / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Раніше очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов також повідомив про нічний обстріл ракетами навчального закладу у Люботині.

Тим часом міська влада Чугуєва закликає людей сьогодні не виходити без нагальної потреби з укриттів через загрозу масованих обстрілів.

Читайте також: Кладовище трамваїв: на що росіяни перетворили Салтівське депо

Як повідомлялося, в Харкові та області в останні два тижні посилилися ворожі обстріли, за останню добу поранень зазнали вісім осіб, у тому числі троє дітей, ще одна людина підірвалася на ворожій міні.

Фото: Vyacheslav Madiyevsky